Oct 16, 2008

sa saket kepawa ne...

adeiii...boring aar arini..teda sangat cewita best tuk kongsi sma korang...sa sibuk aarr tanda kertas exam stdents 2nd sem ni...tension saket kapla segala bab mo termntah pun ada gak.. mcm2 versi jwpan ada ikut suka hati dorang..kalau spm jawab mcm ni punya stail abis la sa..konpem sa awal2 pingsan time mesyuarat analisis skolah..itu baru pweksa paper 1 esei..paper 2 pun baru separuh jalan ...kalau klas topaz sa tutup mata ja pweksa...tia susah cos mmang teda jawapan pun...antar kertas kosong...tapi ada juga stdents yg isi masa dia ngan keja2 yg sngat la berfaedah..cthnya; lukis gmbar kepala arnab...lukis power ranger...hati ngan panah...tulis nma dia sebesar2 kertas soalan tu pun ada gak...kmu leh bygkan ka perasaan sa ni...

tapi..kalau bab lakunan..kira berbakat gak ler drg ni...
tadi d skul ada ceramah bab headcount mengcount segala...bnyak tul nombor2 atas screen...sa mang tia bleh tul kalau bab nmber2 ni...sa cam pobia tahap cipan final stage abis...my brain kan mcm otomatik ja pndai off kalu jumpa mathematical terms...sib bek la penceramah tu guru dari skul lain..ok gak la at least have smething new 2 see ehehe...c dilla, c nor n c ani tau sangat tu pa maksud sa...ohoho..tapi sian juga dorang time mkn bekfast tadi ingatkan dpt tenung2 ngan lebih dekat c pnceramah..top2 lain pula wajah yg trpaksa d tenung ye...? kmu leh bygkan ka perasaan drg nor time tu....



























dorang ni kan kawan2 seperjuangan sa...
* c adah (dia mcm ptptn d skul sa..hehe)
* c nor (ko jumpa ja dia kalau ko musykil..)
* c ani (sian tia mkn dari pagi time open hse dia..huhu)

yg sebwah tu kan...
* c dilla (dia len ckit klu jmpa kucing...pandai len-len trus manja-manja..ngeeee)


bsok ada krsus penampilan diri d skul tuk guwu2 wanita you...yg tia best tu sa tia dpt join cos ada hal..(napa gak tekana time2 camni..deiii)...pastu yg paling mahal bsok ada jmuan ariraya...yg ni kan sa tia leh miss..paling rugi kalau trmiss makan c dilla punya sate(padahal men oder ja sebwah pagaw...hihihi)...atau pun c asrul punya nasi impit sama kuah ntah pa tu...sa mo berusaha ni 2 get there b4 the jamuan...kmu leh bygkan ka perasaan kami ramai2 mkn time tu....




ni c asrul yg tersengih-sengih...tapi dia terer aar masak...ehehe















issshh...sambung balik la pweksa paper ni...adeiiiii

7 comments:

poyotito's said...

bab jawab peksa tu memang masuk akal pasal gua pun selalu buat time peksa tu...

en_me said...

salam pagi jumaat akak gee itteww..

nordee said...

amboi...ng..saya tanda add math zircon pun rami yg hancusss..huwaa..nasib baik gambar saya cun..hilang tensen

Gee said...

pyotitos,
ko slalu buat yg na satu...
lukis kepala arnab pute tu ke...ahaks

en_me,
kim sawam bawik ye..ehehe

nordee,
huaaaa dila..sa nengok gmbar c kachak suparjo tu pon sa masih tensen aaar..mgkin kena nengok gmbar c poyotito yg sebeno itew baru leh hilang tensen ohohoho...

poyotito,
ehehe...simpan la gambo huhu

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

salam singgah....warga pendidik jugak?..sabah jugak?..wah..geng nordee jugak?..

Gee said...

cikguoden,
iyow...
sa pun cikgu gak
sabah mari geng
geng ngan nordee jgak
satu kepala jugak
ye..sila sila
makaseh..singgah la selalu..ehehe..

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

LIVE. LAUGH. LOVE

Life's Too Short